Saturday, June 18, 2011

Finalment un supermercat al Priorat

"El nuevo 'Spar', cuenta con una sala de ventas de 800 metros cuadrados y ofrece área de aparcamiento para los clientes. Con la apertura de este supermercado, el cuarto de los siete previstos para antes del verano, Fragadís inicia la expansión en la comarca del Priorat. La próxima apertura será en Reus, en el Mercado del Carrilet." (www.euromadi.es/noticias/fragadis-estrena-un-supermercado-spar-en-falset-tarragona-537.htm)

Finalment tenim un supermercat al Priorat (a Falset, al costat de la gasolinera i dels Mossos) que mereix aquest nom: lluminós, amb passadissos prou amples per passar comodament amb un carretó, amb una gran oferta de fruita i verdura de qualitat a preus acceptables, i coses de marca i de la seva pròpia marca. Ja no cal anar a Reus o Móra per anar a comprar - si no és per una compra gran, ja que el "Spar" de Falset només té carretons petits i espais molt reduïts a les caixes...

2 comments:

  1. hi també dir que treballa molt poca gent, només son 6 noies a torns...i els hi és impossible fer la seva feina...perque mentres col·loquen els productes a les estanteries..., els hi demanes productes que hi ha a la vitrina i tenen que anar correns a caixa...a buscar la clau...(begudes alcohòliques i productes d'higiene) i després et diuen que per les normes de l'spar...t'ho duran elles a caixa...i a vegades se m'oblida agafar-ho...Penso que l'spar té una mala organització... i és més...no compleixen amb els punts i perills de control crítics alimentaris...perquè tant estan a la caixa tocant els diners..com després reponent la verdura o agafant el pa de les càmeres per posar-ho al forn.
    Jo sóc de BCN, i m'encanta el pa amb cereals, i l'integral i la xapata gran...i quan en vull comprar mai n'hi ha..i a part que ho torren massa...i per fer entrepans...és un pa molt dur. Jo segueixo anant al Mercadona, però em fan pena les treballadores..perquè han de fer de tot i van a destajo!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Malauradament, no n'hi ha cap de "Mercadona" a la comarca; n'estàn construint un a Móra d'Ebre.

    ReplyDelete