Friday, September 17, 2010

Places per estudiar català al Priorat

S’oferirà un curs Bàsic 2 per aprendre a parlar en català i tots els nivells per escriure i parlar el català amb correcció a distància


Avui, dia 17 de setembre s’iniciarà la matriculació per al nou alumnat dels cursos de llengua catalana organitzats pel Servei Comarcal de Català del Priorat. Aquest període finalitzarà el 8 d’octubre. Durant aquests dies també s’administraran les proves de col•locació per saber quin és el nivell a què pot accedir cadascú.

Prèviament, el 15 i 16 de setembre, es podrà inscriure als cursos l’antic alumnat.

El CNL de l’Àrea de Reus ofereix a la comarca del Priorat un curs per entendre i parlar (el Bàsic 2) i els sis nivells de l’Intermedi (B) i suficiència (C) a distància, adreçats a persones que ja parlen en català però volen aprendre a escriure-hi adequadament.

L’alumnat que es matriculi als cursos a distància disposarà d’un servei de tutoria, que orientarà i farà el seguiment del seu treball. Aquest sistema és ideal per a aquelles persones que no poden assistir a classe regularment per problemes d’horari o de desplaçament.

Les persones interessades a inscriure’s als cursos poden adreçar-se, els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13.30 h i els dimarts i dijous de 9 a 13.30 h i de 18 a 19.30 h al Servei Comarcal de Català del Priorat, a la plaça de la Quartera, 1 de Falset (tel. 977 831 983 i adreça electrònica priorat@cpnl.cat)

Al web www.cpnl.cat/reus també s’hi poden consultar els calendaris i horaris dels diversos cursos que organitza el Centre de Normalització Lingüística, inclosos els de Falset.

Parla.cat

Les persones que vulguin aprendre català al seu ritme i des de casa també disposen d’una nova eina per cursar els nivells bàsics, elementals, intermedis i de suficiència. El curs en línia que es pot seguir a www.parla.cat.

No comments:

Post a Comment