Friday, December 31, 2010

Vins de la comarca als EUA (de Ràdio Falset)

Per acabar l'any 2010 una notícia que va sortir a Ràdio Falset fa dos dies. Si voleu llegir i sentir-la completament, cliqueu aquí. La plataforma mencionada la trobeu aquí.

L'Agrícola Falset-Marçà potencia la seva presència als Estats Units

Fa 3 anys, l’Agrícola Falset-Marçà decidia integrar-se a Catalan Wines in USA, una plataforma creada per ACCIÓ, l’agència de suport a la competitivitat de l’empresa. D’aquesta manera, l’agrícola obria una altra línia estratègica adreçada a refermar la seva presència en el mercat nord-americà, una actuació que segons el seu president, Josep Maria Cots, ha estat positiva.

Entre les accions que la plataforma du a terme per ajudar a la comercialització dels vins, s’hi troben presentacions i participacions a importants fires del país, així com la creació d’una pàgina web que els cellers utilitzen per donar a conèixer els seus vins entre els clients potencials. A més, una altra de les avantatges és que els cellers disposen d’un magatzem climatitzat, ubicat a Nova Jersey, en el que poden guardar-hi els estocs a l’espera de concretar les vendes.

D’altra banda, un dels fets que també pot ajudar l’Agrícola Falset-Marçà a l’hora de vendre el seu producte, no només als Estat Units sinó a tot el món, són les bones valoracions que està obtenint en diferents guies de prestigi. Per a Cots, són circumstàncies que ajuden i que s’haurien de traduir en el benefici que el soci percep.

Recordem que l’Agrícola Falset-Marçà està pendent d’engegar un altre projecte comercial, l’obertura de la botiga a Cambrils, de la que us en parlàvem fa uns mesos.

No comments:

Post a Comment